Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bâtınin yeğleme edilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını belirlemek dâhilin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak bapnın haydi haydi açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolay ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nokta ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere öfkee dayanıklıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında tek katıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir devir aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Bunun derunin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları tasarruf düzlükına nazaran, rengine bakılırsa ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Yangın Kapısı Fiyatları Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması adidaki gibidir

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page